Qui som?

JO.PERFILsperfil

Roser Rovira,(Mataró, 1975)
Des de ben petita que m’ ha captivat el món de la fotografia i la creativitat. Fa més de 15 anys que vaig adquirir la meva primera càmera réflex-analògica. D’ ençà que hi he dedicat moltes hores d’ autoformació, cursos i tallers d’ especialització.

Gràcies en Ramón Bullich, he pogut ampliar la meva formació endinsant-me en la manipulació fotogràfica i retoc creatiu. Gràcies també per els seus consells i animar-me a tirar endavant aquest projecte.

Sóc mare de dues nenes precioses, les meves grans motivacions, i cada nit em demanen que els expliqui un conte. En moltes ocasions les faig participar en l’ història introduint-les en aquest món màgic i imaginari. Així va ser com em vaig embrancar en aquest projecte ple de il.lusions, la dels contes personalitzats.

Combinem les il.lustracions realitzades per una gran professional Anna Miró, (Manresa, 1981) especialitzada en il.lustracions infantils, amb els  retrats dels més menuts de la casa. D’ aquesta manera els més petits es poden endinsar en el món dels contes d’ una forma divertida, original i de tal manera que es puguin reconèixer.

Agraeixo també el suport de la meva família, amics i especialment al meu marit.

Moltes gràcies per visitar la web.